Vi blev utvalda! #meg16

Nu satsar Meg16 på startups  – nystartade innovativa företag – inom media och kommunikation, som erbjuds möjlighet att utan kostnad presentera sin produkt, tjänst eller idé för hela Mediesverige.

Vi är väldigt glada och stolta för att bli utvalda för fri exponering på #meg16. Mediedagarna är en utmärkt plats för oss att presentera våran affärsidé och ser fram emot att visa hur framtidens marknadsföring kommer att se ut. Att bli utvalda som ett smart och innovativt företag känns väldigt hedrande. Hoppas vi ses där!

"Sverige är ett av världens mest innovativa länder och nu har en ny industri börjat växa fram, där kreativitet och nya beteendemönster är utgångspunkt i all utveckling. Mediehus, affärsänglar och investerare slåss om att få vara den som backar upp nästa app-succé, spel eller tjänst – som vi kanske inte ens visste att vi har behov av.
Meg är Sveriges mötesplats för mediebranschen och vill uppmärksamma dessa nya företag och idéer. Därför erbjuds10 startups inom media och kommunikation en möjlighet att synliggöra sina varor/tjänster utan kostnad på Meg16, samtidigt som de träffar beslutsfattarna inom Mediesverige.
– Det är på Meg mötet mellan erfarna mediechefer och nya medieaktörer äger rum. Med denna satsning vill vi förstärka Meg som mötesplats och vi vill vara en aktör som ger möjlighet för nya förmågor att synliggöra sina idéer. Efterfrågan är också stor från Sveriges mediekoncerner – de vill träffa morgondagens mediekreatörer, säger Jessika Wassberg, ansvarig Meg."